Hilversum,
26
november
2020
|
08:58
Europe/Amsterdam

Kerstgezel.nl: informatie slotaflevering

Zondag 27 december om 21.25 uur op NPO 1

Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de feestdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven. De eerste beelden zijn al te zien op het YouTube-account van Omroep MAX. Zondag 27 december zendt MAX de slotaflevering van Kerstgezel.nl uit om 21.25 uur op NPO 1.

Kerstgezel.nl - Aflevering 4: Oud of nieuw - zondag 27 december om 21.30 uur op NPO 1
Noor wil haar familie niet meer onder ogen komen en met het bedrijfje Kerstgezel.nl is ze ook helemaal klaar. Ze besluit in haar eentje op vakantie te gaan, maar als ze dan een geheimzinnige kerstgezelaanvraag krijgt - waarbij heel veel geld geboden wordt - besluit ze er toch op in te gaan. De aanvraag blijkt door zus Simone gedaan te zijn; ze hoopt de boel weer te lijmen. Jan en Mikey hebben ondertussen een kerstgezelaanvraag van de tienjarige Davy geaccepteerd. Het jongetje ziet op tegen een eenzame jaarwisseling met zijn starre vader Harm. Onder valse voorwendselen werken Jan en Mikey zich op oudejaarsavond bepakt met spelletjes en oliebollen het huis van Harm en Davy binnen. Maar als Harm erachter komt dat Jan en Mikey niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn, is het nog maar de vraag of ze twaalf uur samen gaan halen. Vader Dirk wordt verrast door een bezoekje van buurvrouw Anja. Hij vlucht weg van haar in zijn nieuwe rolstoel. De hele familie is in rep en roer, omdat Dirk onvindbaar is. Samen zetten ze alles op alles om hem terug te vinden. Zullen ze uiteindelijk toch met z’n allen het nieuwe jaar in kunnen luiden?

Cast
De cast wordt o.a. gevormd door Juliette van Ardenne, Daniël Boissevain, Jules Croiset, Ingeborg Elzevier, Fred Goessens, Nick Golterman, Ricky Koole, Nora El Koussour, Naomi van der Linden, Tibor Lukács, Loes Schnepper en Pepijn Schoneveld.

De regie is in handen van Barbara Bredero en Paula van der Oest.

Over Kerstgezel.nl
Als de vriend van Noor Bloem (Juliette van Ardenne) het vlak voor de kerst uitmaakt, heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Ze besluit van de nood een deugd te maken. Met haar vrienden begint ze Kerstgezel.nl: een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Heel veel mensen snakken er immers naar om iemand mee te nemen naar een borrel, iemand om de kerstboom mee te versieren of samen een maaltijd mee te bereiden. De ‘kerstgezellen’ gaan mee naar een bedrijfsfeest, spelen bingo in het verzorgingshuis of troosten een eenzame student. Intussen laat Noor haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend. Maar als haar vader ten val komt, kan ze haar familie en zichzelf niet langer ontlopen...

Kerstgezel.nl (aflevering 4)
Zondag 27 december
Om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

Twitter.com/OmroepMAX | Facebook.com/OmroepMAX/ | Instagram.com/OmroepMAX_ | #kerstgezel

Kerstgezel.nl is een coproductie van Levitate en Omroep MAX.