Hilversum,
10
maart
2017
|
13:59
Europe/Amsterdam

Kees Kist en Inge Ipenburg op De Perstribune van MAX

Zondag 12 maart

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur GTST-actrice en voormalig 'mol' Inge Ipenburg en oud-voetballer Kees Kist.

Inge Ipenburg, te gast in het eerste uur van De Perstribune, maakte deze maand voor de tweede keer haar rentree in de RTL-soap Goede Tijden Slechte Tijden in de rol van Martine Hafkamp. Naast (soap)actrice is Ipenburg onder meer schrijfster. In 2007 werd ze ontmaskerd als 'de mol' in de televisieserie Wie is de Mol?.

Kees Kist, te gast in het tweede uur, is een legendarisch oud-voetballer van onder andere AZ en het Nederlands elftal. Zijn specialiteit was de harde, droge knal. Kist speelde 21 interlands. In het seizoen 1978/1979 won hij de Gouden Schoen als topscoorder van Europa. Tegenwoordig staat Kist op de markt met damesschoenen.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is vanwege het WK shorttrack te gast in Ahoy. En mediadeskundige Ron Vergouwen laat zijn licht schijnen over de belangrijke mediatrends en tv-programma’s van de afgelopen week.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 12 maart
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune