Hilversum,
13
november
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Kees Haak en de 3JS te gast in TinekeShow bij MAX

Kees Haak en de 3JS te gast in TinekeShow bij MAX

Hilversum, 13 november 2015 – Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Kees Haak en de 3JS.

Maandag komt Janette Kruit langs van Stichting Signi. Elk weekend trekt zij er samen met haar team én hun honden op uit om op zoek te gaan naar vermiste personen. Ook verlenen ze met hun honden hulp bij grote rampen. Ze hebben met hun speurwerk al vele zaken opgelost. En dat levert wel eens frictie op met de officiële opsporingsinstanties.

Dinsdag is NPO Radio 6-deejay Frank Jochemsen te gast. Ondanks zijn nog jonge leeftijd is hij zeer groot fan van Wim Sonneveld. Hij stelde een CD-box samen over deze grote cabaretier en zanger met maar liefst 14 cd’s. Daar staan hele bijzondere liedjes op.

Woensdag komt Kees Haak (40) vertellen over zijn nieuwe carrière als zanger. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader Nico Haak, die 25 jaar geleden plotseling overleed. Zijn vader werd bekend met klassiekers als´Foxy Foxtrot´ en ´Sinaasappelkissie´. Waarom heeft het zo lang geduurd voordat Kees deze stap durfde te nemen? 

Vrijdag komen de Volendamse Jan, Jan & Jaap, oftewel de 3JS langs bij Tineke. Voor de luisteraars én het aanwezige publiek geeft de band een spetterend optreden, met oud en nieuw repertoire!

Over TinekeShow
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).


MAX: TinekeShow 
Maandag 16 t/m vrijdag 20 november 2015
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Tineke de Nooij
www.TinekeShow.nl