Hilversum,
29
november
2022
|
10:48
Europe/Amsterdam

Karin Bloemen en Cor Bakker: Waar waren we gebleven? te zien bij MAX

Ruim twee jaar geleden zaten Karin Bloemen en Cor Bakker midden in een prachtig liedje, in een gevulde zaal vol met mensen die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen werden ze opeens ruw onderbroken door de eerste lockdown. In de theatershow Karin Bloemen en Cor Bakker: Waar waren we gebleven? belichten Karin en Cor op geheel eigen wijze de verschillende kanten van de ingewikkelde problematiek van de pandemie. De theatervoorstelling is te zien op maandag 26 december om 16.40 uur bij MAX op NPO 1.

Karin Bloemen en Cor Bakker waren net bezig met hun theatertour toen alle theaters dicht moesten vanwege de coronapandemie. In Waar waren we gebleven komen conferences voorbij en worden de mooiste liedjes gespeeld en gezongen. Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, beeldscherm en koptelefoon.

Zangeres en cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange geschiedenis samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren ’80 tot de grote theatershows De diva en de divan (2002) en Diva’s van Carré (2013).

Karin Bloemen en Cor Bakker: Waar waren we gebleven?
Maandag 26 december
Om 16.40 uur bij MAX op NPO 1

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_ | Twitter.com/OmroepMAX