Hilversum,
17
augustus
2018
|
13:19
Europe/Amsterdam

Juul Franssen en Aimée Kiene op De Perstribune van MAX

Komende zondag zijn judoka Juul Franssen en de hoofdredacteur van Volkskrant Magazine, Aimée Kiene, te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van Omroep MAX tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Aimée Kiene, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is de nieuwe hoofdredacteur van Volkskrant Magazine, de wekelijkse bijlage van dagblad Volkskrant. Per september presenteert ze een vernieuwd tijdschrift, met een nieuwe vormgeving. Kiene werkt sinds 2004 voor Volkskrant, waar ze eerder verantwoordelijk was voor het dagelijkse katern V.Voor judoka

Juul Franssen, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, stonden de afgelopen jaren vooral in het teken van een diepgaand conflict met de judobond. Ze werd uit de nationale selectie gezet, omdat ze zich niet kon vinden in de centralisatieplannen. Het conflict eindigde voor de rechter, waar Franssen in het gelijk werd gesteld. Nu probeert ze weer langzaam maar zeker terug te keren aan de internationale top. Volgende maand doet ze mee aan het WK in Baku.

Mediajournalist Ron Vergouwen gaat deze zomer op bezoek bij mensen die een belangrijke rol vervullen áchter de schermen van de media. Deze week is hij bij geluidstechnicus Theo Rutten. In Kassie Kijken aandacht voor televisie voor en met ouderen. Ook de commerciële zenders zijn om.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Zondag 19 augustus
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/deperstribune | #DePerstribune | @DePerstribune