Hilversum,
30
november
2018
|
12:36
Europe/Amsterdam

Julika Marijn, Maarten van Rossem en André van Duin te gast bij Tijd voor MAX

​Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 december ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Julika Marijn, Maarten van Rossem en André van Duin langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 3 december is Patrick Nederkoorn te gast. Deze cabaretier en theatermaker komt vertellen over zijn derde theatershow Ik betreur de ophef. In deze show neemt hij onder meer zijn verleden als gemeenteraadslid in Amersfoort op de hak. In de studio van Tijd voor MAX geeft hij het publiek een grappig, maar ook pijnlijk inkijkje in de wereld van leugens en valse beloftes.

Actrice en zangeres Julika Marijn is dinsdag 4 december te gast bij Tijd voor MAX. Voor haar voorstelling Uit verdriet geboren is Julika in het leven van Helene Kröller-Müller gedoken. Ze kreeg om deze voorstelling te maken toegang tot de ruim 3000 persoonlijke brieven die de wereldberoemde kunstverzamelaar heeft geschreven. Dit om een zo persoonlijk mogelijk portret van haar te schetsen.

Maarten van Rossem schuift woensdag 5 december aan. Deze 75-jarige historicus en Amerika-deskundige heeft een boek geschreven: Wat is geluk?. In dit boek geeft hij de lezer inzicht in zijn persoonlijke geluksmomenten. Aan tafel bij Sybrand en Martine licht hij zijn opvattingen over wat geluk nu eigenlijk precies is toe.

Op donderdag 6 december is zanger Gerard Joling te gast bij Tijd voor MAX. De spiksplinternieuwe kerstsingle van Gerard is uit. De Tijd voor MAX-kijkers horen deze single voor het eerst, want Gerard gaat hem voor het eerst live in de studio ten gehore brengen.

De week wordt op vrijdag 7 december afgesloten met André van Duin, Robèrt van Beckhoven en een aantal oud-kandidaten van Heel Holland Bakt. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt begint zondag 9 december en daarom wordt er samen met onder anderen Hans Spitsbaard en Gwenn Danis vooruit geblikt op deze nieuwe reeks.

Tijd voor MAX
Maandag 3 tot en met vrijdag 7 december
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX |