Hilversum,
24
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jos Kuijer en Lucille Werner volgende week te gast in TinekeShow bij MAX

Jos Kuijer en Lucille Werner volgende week te gast in TinekeShow bij MAX

Hilversum, 24 juli 2015 - Het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX ontvangt volgende week onder anderen Jos Kuijer, Lucille Werner en Alex Reijnders. Presentatrice Tineke de Nooij geniet van een welverdiende vakantie, Jan Rietman neemt deze week de presentatie op zich.

Op maandag 27 juli is sportjournalist Jos Kuijer (1954) te gast. Jarenlang presenteerde hij sportprogramma’s zoals AVRO Sportpanorama en ook was hij de stem van AVRO’s Sterrenslag. Hij komt praten over zijn carrière en de sportevenementen deze zomer.

Presentatrice Lucille Werner (1967) is op dinsdag 28 juli te gast. Nadat ze jarenlang ‘miss Lingo’ was, moest het populairste ballenspel van Nederland vorig jaar het veld ruimen. Bij Jan Rietman komt ze vertellen over haar nieuwe dagelijkse quiz Pointless.

Op vrijdag 31 juli is oud-tennisser Alex Reijnders (1964) te gast. Na zijn carrière als professioneel tennisser werd hij coach van onder andere Paul Haarhuis, Jacco Elthingh en Sjeng Schalken. Hij komt praten over zijn nieuwe baan bij de KNLTB, waar hij gaat proberen de Nederlandse tennisscholen te professionaliseren.

TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+) en tot 1 september 2015 ook via de AM.

MAX
TinekeShow - 27 t/m 31 juli 2015
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
www.TinekeShow.nl