Hilversum,
16
oktober
2020
|
10:23
Europe/Amsterdam

Joram Lürsen en Addy Engels op De Perstribune van MAX

Zondag 18 oktober

Zondag 18 oktober zijn regisseur Joram Lürsen en wielerploegleider Addy Engels te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Joram Lürsen, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is één van de succesvolste filmregisseurs van Nederland. Hij is bekend van bioscoophits als Alles is Liefde en Publieke Werken. Komende week gaat een nieuwe dramaserie van hem in première: Vliegende Hollanders - over de Nederlandse luchtvaartpioniers Albert Plesman en Anthony Fokker.

Addy Engels, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is ploegleider van de Jumbo Visma-wielerformatie. Deze week moet Engels met zijn ploeg noodgedwongen de Giro verlaten, na een positieve coronatest bij kopman Steven Kruijswijk. In De Perstribune vertelt Engels over het bewogen wielerjaar 2020.In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl   

#DePerstribune | @DePerstribune | Instagram.com/DePerstribuneFacebook.com/DePerstribune