Hilversum,
28
april
2017
|
13:14
Europe/Amsterdam

Joost Vullings en Maurice Steijn te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 30 april

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt aanstaande zondag tussen 12.00 en 14.00 uur parlementair journalist Joost Vullings en de trainer van VVV Venlo, Maurice Steijn.

Joost Vullings, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is sinds 2001 parlementair verslaggever bij de NOS. Tijdens de afgelopen verkiezingen was Vullings veelvuldig op radio en tv om het politieke nieuws te duiden. Deze maand verscheen van zijn hand het boek De kinderen van Pim, waarin hij spreekt met oud-LPF'ers.

Maurice Steijn, te gast in het tweede uur van De Perstribune, werd vorige week kampioen in de Jupiler League met VVV Venlo. De ploeg uit Venlo speelt onder zijn leiding volgend jaar in de Eredivisie. Steijn was al eerder op het hoogste niveau actief als trainer van ADO Den Haag, de club waar hij ook een bescheiden loopbaan als speler kende.

’Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is op bezoek bij John van den Brom en Henk Fraser, de trainers van AZ en Vitesse die beiden zondag de KNVB-beker willen veroveren. En mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken onder meer in op het interview dat koning Willem-Alexander deze week gaf aan Wilfried de Jong.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 30 april
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune