Hilversum,
26
februari
2016
|
17:01
Europe/Amsterdam

Joke Bruijs, Jennifer Ewbank en Willem Pekelder te gast bij MAX op NPO Radio 5

zaterdag 27 februari tot en met vrijdag 4

Van zaterdag 27 februari tot en met vrijdag 4 maart is het volle bak bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Er komen boeiende gasten langs, waaronder Joke Bruijs, Jennifer Ewbank en Willem Pekelder.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman ontvangt zaterdag 27 februari Joke Bruijs in Wekker-Wakker-Weekend! Zij begon haar carrière op haar vijftiende bij VARA’s Dansorkest en kwam via Jan Blaaser in het theater terecht. Met Gerard Cox had ze jarenlang succes in de hitserie Toen was geluk heel gewoon en nu staan de twee opnieuw met elkaar op de planken. In de voorstelling De Oasebar nemen ze het publiek mee naar de legendarische Rotterdamse bar waar menig artiest tot in de late uurtjes kwam drinken en zingen. Jan Rietman praat met Joke Bruijs over haar carrière en de nieuwe voorstelling.

De RietmanShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Advocaat Oscar Hammerstein komt maandag 29 februari langs. Jan praat met hem over zijn carrière, maar ook over het toneelstuk Advocaat van de duivel, waarin hij éénmalig een gastrol speelt.

Dinsdag 1 maart komt Joost Timp langs, de zoon van tv-presentatrice Mies Bouwman en regisseur Leen Timp. Joost vindt dat niet alleen de jonge generatie moet vloggen, maar ook de oudere generatie. Hij geeft er cursussen in en komt Jan vertellen hoe dat werkt met die videofilmpjes over je leven, ofwel vloggen.

Donderdag 3 maart is zangeres Jennifer Ewbank te gast. Ze gaat een groot en spannend avontuur aan in Japan. Ze wil er graag doorbreken, er staan al vijf concerten gepland. Ze heeft zich ondertussen goed verdiept in de cultuur van Japan.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 29 februari is Willem Pekelder te gast bij Tijd voor MAX Radio. Willem is columnist en schrijver. Hij schrijft maandag zijn laatste column in dagblad Trouw. We praten met hem over zijn carrière en over de rest van zijn leven.

Dinsdag 1 maart komt fotograaf en schrijfster, Marica van der Meer, langs bij Tijd voor MAX Radio. Marica fietste vanuit Friesland naar Australië voor de verjaardag van haar vriendin. Ze schreef hierover het boek Weg van de wereld.

Journalist Bernard Hammelburg is woensdag 2 maart is te gast. Hij praat over de Amerikaanse verkiezingen en de daarbij behorende ‘Super Tuesday’, de dag dat verschillende partijen een presidentskandidaat kiezen.

Donderdag 3 maart is Karla Peijs te gast. Karla is oud-politica van het CDA en oud-commissaris van de koningin. Ze komt vertellen over haar televisieprogramma De passie van Peijs en haar politieke carrière.

Presentator en cabaretier Harry-Jan Bus komt vrijdag 4 maart langs bij Tijd voor MAX Radio. Hij komt praten over zijn toneelstuk De Oasebar en zijn carrière als presentator en cabaretier.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, De RietmanShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio