Hilversum,
15
maart
2019
|
09:51
Europe/Amsterdam

Johnny de Mol, Glennis Grace en Erik Scherder te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 maart ontvangen Sybrand Niessen en Martine van Os weer verschillende gasten bij Tijd voor MAX. Onder anderen Johnny de Mol, Glennis Grace en Erik Scherder schuiven aan.

De week begint met televisiepresentator Johnny de Mol. Hij schuift aan om te vertellen over het nieuwe seizoen van Down met Johnny, dat maandag 18 maart van start gaat. In Down met Johnny maakt hij opnieuw de dromen waar van mensen met het syndroom van Down. Maar ook andere syndromen worden niet vergeten. De insteek dit jaar is een tikje anders. Hoe dat zit, horen Sybrand en Martine van Johnny.

Dinsdag 19 maart is presentatrice Leonie ter Braak te gast. Woensdag 20 maart begint het nieuwe programma Mars tegen Venus, waarin het erom draait wie het andere geslacht het beste kent: de mannen of de vrouwen? Leonie is één van de twee teamcaptains en neemt het in de show op tegen Jan Versteegh. Ze vormen beiden telkens een duo met een BN’er en moeten inschatten hoe het studiopubliek, bestaande uit 100 mannen en 100 vrouwen, uiteindelijk zal antwoorden.

Het had maar een haartje gescheeld of zangeres Glennis Grace had America's Got Talent gewonnen. Inmiddels is ze weer terug in eigen land en timmert ze ook hier hard aan de weg. Binnenkort start haar clubtour Meer van mij, en op 6 en 8 september staat ze in Ahoy met een tribute aan haar grote voorbeeld Whitney Houston. Bij Tijd voor MAX een gesprek met Glennis over haar vele plannen. En natuurlijk treedt ze ook op.

Presentator Tijs van den Brink schuift donderdag 21 maart aan. Het twaalfde seizoen van zijn programma Adieu God? gaat komende zondag van start bij de EO. Daar willen Sybrand en Martine natuurlijk alles over weten.

De week wordt afgesloten met hoogleraar neurowetenschappen Erik Scherder. Woensdag 27 maart zendt MAX het programma Geef om je hersenen uit, waarin Erik een grote rol heeft. Ook heeft Erik, samen met journalist Fred Diks, een kinderboek geschreven. In Professor S. en de verslaafde koning wordt op een speelse en avontuurlijke wijze een reis door het menselijk brein gemaakt. Erik vertelt bij Tijd voor MAX waarom hij het belangrijk vindt dat kinderen al op jonge leeftijd kennismaken met de werking van onze hersenen. Mariëlla van de Beek is ook te gast. Zij leverde de prachtige illustraties voor het boek.

Tijd voor MAX
Maandag 18 tot en met vrijdag 22 maart
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/tijdvoormax | Instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX