Hilversum,
22
april
2016
|
16:14
Europe/Amsterdam

John van Loen, Janke Dekker en Margrite Kalverboer te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 23 april tot en met vrijdag 29 april

Van zaterdag 23 april tot en met vrijdag 29 april zijn er weer leuke gasten op bezoek bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen John van Loen, Janke Dekker en Margrite Kalverboer komen langs in de studio.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! ruim aandacht voor de KNVB-bekerfinale tussen FC Utrecht en Feyenoord. Jan Rietman heeft zaterdag 23 april oud-voetballer John van Loen te gast. John begon zijn voetbalcarrière bij FC Utrecht en speelde daarna voor verschillende clubs, waaronder Feyenoord. Hij scoorde voor beide clubs de beslissende goal in een bekerfinale.

De TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 25 april komt journalist Patricia Wessels praten over haar hippiejeugd in de jaren ’70 in de Amsterdamse Jordaan. Ze schreef er haar debuutroman De wensdagen over. Een boek vol avontuur in een tijd waarin alles nog kon!

Dinsdag 26 april is Janke Dekker te gast. Ze speelde hoofdrollen in tal van musicals, presenteerde diverse televisieprogramma’s en is getrouwd met sportpresentator Tom Egbers. Vijf jaar geleden besloot ze om zelf nieuwe producties te gaan maken, zoals Willem Ruis, de show van zijn leven.

Woensdag 27 april, op Koningsdag, viert Tineke live vanaf Paleis Soestdijk haar 75ste verjaardag. Het belooft een spetterende uitzending te worden met verrassende gasten en elementen!

Donderdag 28 april is filmregisseur, filmproducer én boekenschrijver Ate de Jong te gast. Ate is onder meer bekend van de films De Ontdekking van de Hemel en Een Vlucht Regenwulpen. Nu heeft hij een thriller geschreven: De Stalen Madonna. Hij baseerde het verhaal op zijn persoonlijke ervaringen in Hollywood.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 25 april is journalist en schrijver Frank Westerman te gast. Frank schreef het boek Een woord, een woord. In het boek gaat Frank op zoek naar het weerwoord tegen terreur.

Woensdag 27 april, op Koningsdag, neemt schrijver Rob Knijff plaats achter de microfoon. Rob komt praten over zijn boek Willem-Alexander: In gesprek met de koning in wording.

Donderdag 28 april is schrijver en tv-programmamaker Ad van Liempt te gast. Hij schreef het boek Aan de Maliebaan. De NOS gaat in de eerste week van mei de daarop gebaseerde Maliebaanmonologen uitzenden.

Over Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, De TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/WekkerWakker
www.facebook.com/TijdvoorMAXRadio