Hilversum,
17
juni
2022
|
09:09
Europe/Amsterdam

John de Bever en Rick van den Hurk op De Perstribune van MAX

Volkszanger en televisiepersoonlijkheid John de Bever en voormalig tophonkballer Rick van den Hurk zijn zondag 19 juni te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12:00 en 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1. 


Margreet Reijntjes | © Janita Sassen/MAX

John de Bever, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12:00 en 13:00 uur, is vooral bekend als voormalig zaalvoetballer en als zanger van de feesthit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht. Sinds kort is De Bever samen met zijn manager en man Kees Stevens te zien in zijn eigen reallifesoap: De Bevers op RTL 5. Voor zijn zang- en televisiecarrière was De Bever voetballer. In 1997 werd hij uitgeroepen tot beste zaalvoetballer van de wereld. 

Rick van den Hurk, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13:00 en 14:00 uur, is voormalig profhonkballer en sinds kort technisch directeur van de honkbalbond KNBSB. Eind april maakte Van den Hurk bekend een punt te zetten achter zijn actieve honkballoopbaan. Hij kwam uit op het hoogste niveau in de Verenigde Staten (Major League Baseball), Zuid-Korea (KBO) en Japan (NPB).

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | @DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune