Hilversum,
09
september
2022
|
10:27
Europe/Amsterdam

Joep van Deudekom en Art Langeler op De Perstribune van MAX

Zondag 11 september

Komende zondag zijn cabaretier/tv-maker Joep van Deudekom en voetbaltrainer- en bestuurder Art Langeler te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Joep van Deudekom, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, begint volgende week op Discovery aan een nieuw seizoen van het tv-programma How Did I Do It. Samen met Tim Senders gaat hij op zoek naar antwoord op verrassende kijkersvragen op wetenschappelijk terrein. Van Deudekom is bekend als cabaretier (o.a. Niet Uit Het Raam, De Ploeg) en als tv-maker (o.a. Wie denk je wel dat je bent? en De Kwis).

Art Langeler, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, was tot voor kort bondscoach van CuraƧao. Na drie maanden werd hij aan de kant gezet. Momenteel is Langeler werkzaam in de jeugdopleiding van FC Groningen. In het verleden was hij onder meer hoofd jeugdopleidingen bij PSV, coach van Jong Oranje en trainer van PEC Zwolle. In 2012 werd hij met die club - toen onder de naam FC Zwolle - kampioen in de eerste divisie.

Mediadeskundige Ron Vergouwen gaat in zijn archief op zoek naar passende en verrassende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor de meest opvallende radio- en tv-moment van afgelopen week.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune