Hilversum,
24
mei
2019
|
16:48
Europe/Amsterdam

Joe Buck en The Clarks te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 25 mei tot en met vrijdag 31 mei staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 25 mei viert Jan Rietman in Wekker-Wakker-Weekend! de Nationale Dag van de Muziek. Verder is Raymond Serré te gast met zijn boek Wat is daarop jouw antwoord?, waarin hij hilarische en ontroerende verhalen deelt uit zijn ervaringen als trouwambtenaar. In Country Roads is er aandacht voor filmheld John Wayne.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendprogramma Je dag is goed. Op maandag 27 mei belt Jeroen met pitreporter Jack Plooij over de Formule 1 Grand Prix van Monaco. Op dinsdag 28 mei is er een landelijke staking in het openbaar vervoer; Jeroen volgt de staking op de voet. Verder een gesprek met internationale bestseller auteur Thomas Olde Heuvelt. Hij schreef het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk een belletje met de jarige van de dag. 

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
De Rockacademie in Tilburg brengt ons naast Duncan Laurence nog meer moois, namelijk Joe Buck. Joe is een singer-songwriter die flink aan de weg timmert en, net als Duncan, een mentor vond in Ilse DeLange. Hij heeft met The Way You Take Time een hit te pakken en hij mag binnenkort optreden op een groot countryfestival in Nashville. Henkjan Smits en Manuëla Kemp ontvangen hem op donderdag 30 mei in Club De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow verheugt Tineke de Nooij zich weer op livemuziek in haar uitzending. Op vrijdag 31 mei is de bekende classic rockband The Clarks te gast. Het loopt storm met de aanmeldingen voor publiek, dus wees er snel bij als u wilt komen luisteren! Aanmelden kan hier.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).