Hilversum,
06
mei
2016
|
13:22
Europe/Amsterdam

Jeroen Wielaert en Robert Maaskant op De Perstribune van MAX

Zondag 8 mei om 12:00 uur op NPO Radio 1

Bij het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX zijn zondag 8 mei journalist Jeroen Wielaert en oud-voetballer Robert Maaskant te gast. De Vliegende keep gaat langs bij oud-wielrenner Adri van Houwelingen.

Jeroen Wielaert is te gast in het eerste uur van De Perstribune. Jeroen is (wieler)journalist en schrijver. Vorig jaar beleefde hij zijn moment van glorie met de Tourstart in ‘zijn’ Utrecht. Dit weekend start de Giro d’Italia in Apeldoorn.

In het tweede uur neemt Robert Maaskant plaats achter de microfoon. Als voetballer speelde hij onder meer bij de Overijsselse Go Ahead Eagles en in Schotland bij Motherwell FC. Zijn grootste successen behaalde hij echter aan de zijlijn. Als trainer was hij actief bij onder meer NAC Breda, FC Groningen en het Poolse Wisla Krakow.

Vliegende keep Jules van der Wardt is bij oud-wielrenner en ploegleider Adri van Houwelingen. Hij gaat met hem terug naar het jaar 2009 toen Denis Mensjov onder zijn leiding de Giro d’Italia won. Tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in de rubriek Kassie Kijken de opvallendste tv-programma's van de afgelopen week.

De Perstribune wordt deze zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 8 mei 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel en Margreet Reijntjes
www.deperstribune.nl
#DePerstribune