Hilversum,
24
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jeroen Latijnhouwers vervangt Govert van Brakel in De Perstribune

Hilversum, 24 februari 2015 – Govert van Brakel is een weekje met vakantie, dus aanstaande zondag 1 maart presenteert Hallo Nederland-gezicht Jeroen Latijnhouwers het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune. Hij interviewt daarin deze week radiopresentator Jeroen van Inkel.

Sinds afgelopen oktober is Jeroen Latijnhouwers een vast gezicht van MAX als presentator van Hallo Nederland, maar hij zal ook geregeld gaan invallen als MAX-stem op de radio. Invallen bij De Perstribune wordt zijn eerste klus. Jeroen kijkt er naar uit: "Als mediafanaat en sportliefhebber kan ik me geen beter programma voorstellen om een keer bij in te vallen dan De Perstribune. Ik voel me vereerd, heb er heel veel zin in, maar vind het ook best een tikkie spannend om een ervaren radiopresentator als Govert te vervangen”.

Te gast is deze week Jeroen van Inkel. De 54-jarige dj is sinds een half jaar terug bij zijn ‘oude club’ Radio Veronica, waar hij sinds enkele weken z’n oude en vertrouwde ochtendprogramma Rinkeldekinkel maakt. In De Perstribune vertelt Van Inkel over het geheim van een goed ochtendprogramma op de radio en overziet hij zijn carrière nu én in de toekomst.

Verder zijn er weer de vaste onderdelen van De Perstribune. Recensent Ron Vergouwen bespreekt in zijn rubriek Kassie Kijken de voorbije tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week weer bij een bekende (oud-)sporter. Verder zijn er flitsen van wedstrijd Excelsior - sc Heerenveen. 

MAX De Perstribune 
Zondag 1 maart 2015 
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1 
www.deperstribune.nl