Hilversum,
16
november
2018
|
15:25
Europe/Amsterdam

Jeangu Macrooy en Hans Cornelissen bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 november staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Jeangu Macrooy en Hans Cornelissen komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! belt Jan Rietman met gitaarvirtuoos Harry Sacksioni. Hij is momenteel, mét al zijn gitaren, aan het toeren. De Plaatwaarde van deze week is The Concert For Bangladesh uit 1971, met onder anderen George Harrison, Ringo Starr en Bob Dylan. Verder staat Country Roads in het teken van de CMA Awards 2018. Dit keer aandacht voor de winnaars. En natuurlijk is er weer het Popduel, waarbij de luisteraars op de laatste plaat van Wekker-Wakker-Weekend! mogen stemmen. En er kunnen mooie prijzen gewonnen worden bij de Pianobar en het Introspel!

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Cabaretier Roel C. Verburg sluit zoals altijd de week weer af met een lied dat hij speciaal maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Elke maandag tot en met donderdag is Bert Haandrikman te horen op NPO Radio 5 in zijn middagprogramma Haandrikman!. Daarin uiteraard het nieuws van de dag, de beste muziek ooit gemaakt en een grote rol voor de luisteraars.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Zanger Jeangu Macrooy is vrijdag 23 november te gast in De MAX!. Met Jeangu Macrooy gaat het heel goed. Afgelopen jaar vertolkte hij de rol van Judas in The Passion. Zijn single Dance With Me is al weken een hit. Daarnaast verschijnt begin 2019 ook nog eens zijn tweede album.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Op zaterdag 24 november presenteert Bert Haandrikman TinekeShow en ontvangt hij musicalproducent Hans Cornelissen. Cornelissen is de trotse producent van onder andere, de met vele sterren bekroonde veertigste productie, Evita. Don’t Cry for Me Argentina, de grootste hit uit deze musical, zal vast ook voorbijkomen in de uitzending.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).