Hilversum,
02
december
2019
|
15:16
Europe/Amsterdam

Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven: "De koek is op"

zondag 15 december om 21.35 uur op NPO 1

Met nog minder dan twee weken tot de start van het zevende seizoen van Heel Holland Bakt, is er paniek uitgebroken. Na het bespreken van de opdrachten voor de nieuwe reeks van de bakwedstrijd van MAX, hebben Janny en Robèrt aan André verteld dat de koek op is.

Dat is te zien in de allereerste beelden in aanloop naar het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, die dit weekend in het eerste pakketje van de Heel Holland Bakt Adventskalender zaten verstopt. Inmiddels is de video ook op YouTube te bekijken.

BEKIJK HIER DE VIDEO: DE KOEK IS OP

De Heel Holland Bakt Adventskalender
Na het succes van vorig jaar komt MAX met een nieuwe Heel Holland Bakt Adventskalender. Gedurende de hele maand december kan heel Nederland weer vakjes openen op www.heelhollandbakt.nl/adventskalender. Nieuw dit jaar is dat de adventskalender ook in de Heel Holland Bakt-app te vinden is.

In elk vakje vindt men extra Heel Holland Bakt-materiaal: van bloopers tot quizzen en van achter-de-schermen-reportages tot sneak previews van komende uitzendingen. Uren aan extra, niet op televisie vertoond videomateriaal. Onder de verstopte filmpjes: een golfkarrace rondom de tent tussen Janny en Robèrt, de allereerste beelden van het nieuwe seizoen, portretten van de kandidaten en een gloednieuwe serie Bakgemakjes!

Heel Holland Bakt seizoen 7
LET OP: op zondag 15 december om 21.35 uur op NPO 1
Daarna elke zondag om 20.20 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven

www.heelhollandbakt.nl | www.facebook.com/heelhollandbakt | www.instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB