Hilversum,
02
december
2019
|
09:46
Europe/Amsterdam

Janny, Robèrt en André pakken vanaf 1 december uit met De Heel Holland Bakt Adventskalender

Met honderden bakprijzen, uniek achter-de-schermen-materiaal en megagezellige minispellen

Na het succes van vorig jaar komt Omroep MAX met een nieuwe Heel Holland Bakt Adventskalender. Gedurende de hele maand december kan heel Nederland weer vakjes openen op www.heelhollandbakt.nl/adventskalender. Nieuw dit jaar is dat de adventskalender ook in de Heel Holland Bakt-app te vinden is.

Golfkarrace: Janny vs. Robèrt
In elk vakje vindt men extra Heel Holland Bakt-materiaal: van bloopers tot quizzen en van achter-de-schermen-reportages tot sneak previews van komende uitzendingen. Uren aan extra, niet op televisie vertoond videomateriaal. Onder de verstopte filmpjes: een golfkarrace rondom de tent tussen Janny en Robèrt, de allereerste beelden van het nieuwe seizoen, portretten van de kandidaten en een gloednieuwe serie Bakgemakjes!

Prijzen, prijzen en nog eens prijzen
Maar dat niet alleen: in de pakketjes zitten honderden exclusieve HHB-prijzen verstopt. Wie meespeelt maakt kans op bakschorten, scheurkalenders, Heel Holland Bakjes, Heel Holland Bakt bakboeken en nog veel meer. “Een adventskalender hoort voor mij echt bij de feestdagen. Het is nostalgisch en zo’n kalender past natuurlijk goed bij het gezellige gevoel van Heel Holland Bakt”, licht MAX-directeur Jan Slagter toe.

Nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt start op de dag waarop het 15e pakketje geopend kan worden: zondag 15 december, om 21.35 uur op NPO 1. In deze eerste aflevering is de Heel Holland Bakt-Braderie te zien, waarin 50 bakkers een plekje in de tent hopen te bemachtigen. Bij aflevering 2, op zondag 22 december, gaan de bakkers de tent in. Vanaf dan is Heel Holland Bakt wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 1.