Hilversum,
11
februari
2016
|
11:38
Europe/Amsterdam

Jan Rietman met De RietmanShow op NPO Radio 5 bij MAX

Vanaf maandag 15 februari t/m vrijdag 25 maart

Hilversum, 11 februari 2016 – Terwijl Tineke de Nooij de komende zes weken van een welverdiende vakantie geniet, vervangt MAX-collega Jan Rietman haar in deze periode. Vanaf aanstaande maandag tot en met vrijdag 25 maart presenteert hij een gloednieuw programma op NPO Radio 5: De RietmanShow.

Jan Rietman: “Ik vind het een eer dat ik Tineke voor een aantal weken mag vervangen. In De RietmanShow zal vooral de liefde voor muziek centraal staan. We gaan de actualiteit koppelen aan mooie liedjes in “Vandaag de dag” en we duiken muzikale herinneringen op in “De dag van je leven”. Ook speel ik elke dag met luisteraars het spel: “Evergreen/Nevergreen”, wat gelijk een mooie graadmeter is voor de jaarlijkse “Evergreen Top 1000” op onze zender.”

 

Jan Rietman
“Ik vind het een eer dat ik Tineke voor een aantal weken mag vervangen. In De RietmanShow zal vooral de liefde voor muziek centraal staan. We gaan de actualiteit koppelen aan mooie liedjes in “Vandaag de dag” en we duiken muzikale herinneringen op in “De dag van je leven”. Ook speel ik elke dag met luisteraars het spel: “Evergreen/Nevergreen”, wat gelijk een mooie graadmeter is voor de jaarlijkse “Evergreen Top 1000” op onze zender.”
Jan Rietman

Verder ontvangt Jan Rietman ook allerlei gasten in zijn studio. Zo ontvangt hij de komende dagen onder anderen schrijfster Roanne van Voorst, onderneemster Anna Chojnacka en harpist Remy van Kesteren.

Jan Rietman blijft in deze periode ook gewoon zijn wekelijkse programma Wekker-Wakker-Weekend! op zaterdagochtend presenteren.

Over De RietmanShow
De RietmanShow is op werkdagen te beluisteren van 15 februari t/m 25 maart 2016 op NPO Radio 5, via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

MAX: De RietmanShow
Maandag15 februari t/m vrijdag 25 maart 2016
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Jan Rietman
www.RietmanShow.nl