Hilversum,
11
september
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jan Keizer, Anny Schilder en Arthur Japin te gast in TinekeShow vanaf de 50PlusBeurs bij MAX

Jan Keizer, Anny Schilder en Arthur Japin te gast in TinekeShow vanaf de 50PlusBeurs bij MAX 

Hilversum, 11 september 2015 - Het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX komt volgende week dinsdag tot en met vrijdag live vanaf de 50PlusBeurs. Jan Rietman presenteert in verband met ziekte van Tineke de Nooij deze week de uitzendingen en ontvangt onder anderen Jan Keizer, Anny Schilder en Arthur Japin. 

Maandag is tv-kenner Bert van der Veer te gast. Hij neemt met Jan Rietman het nieuwe tv-seizoen door. 

Op woensdag maken niemand minder dan Jan Keizer en Anny Schilder hun opwachting, live op de 50PlusBeurs. Uiteraard treedt het duo, dat bekend werd van de legendarische band BZN, ook op! 

Donderdag komt schrijver Arthur Japin langs bij Jan op de 50PlusBeurs. Zijn nieuwe roman De Gevleugelde ligt net in de winkels. In het boek hoopt hoofdpersoon Alberto te kunnen vliegen, zoals zijn helden in de boeken van Jules Verne. 

Vrijdag sluit TinekeShow de week op de 50PlusBeurs af met live optredens van een band die al vaker te gast was in het programma: Ancora. Voor de luisteraars en het aanwezige publiek brengen ze hun bekendste shanty-songs ten gehore. 

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 


MAX 
TinekeShow 
Maandag 14 t/m vrijdag 18 september 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
www.TinekeShow.nl