Hilversum,
08
mei
2018
|
15:26
Europe/Amsterdam

Jan Janssen, Hanneke Groenteman, Paul Haenen en meer gasten bij Tijd voor MAX!

Laatste week van dit seizoen: maandag 7 t/m vrijdag 11 mei

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 mei, de laatste week van dit seizoen, bespreken Martine van Os en Sybrand Niessen de dag met bijzondere gasten. Met onder meer Jan Janssen, Hanneke Groenteman en Paul Haenen en muziekoptredens van Glennis Grace, Simone Kleinsma en William Spaaij. 

Deze week ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen voormalig topwielrenner Jan Janssen, precies 50 jaar geleden won hij de Tour de France en maandagavond heeft hij iets nieuws te vertellen. Verder is acteur en theatermaker Paul Haenen te gast om te praten over de legendarische acteur Ko van Dijk, die 40 jaar geleden overleed. Ook Rik van de Westelaken, de nieuwe presentator van EenVandaag en Wie Is De Mol, schuift aan. Rik leest ook luisterboeken voor en maakt in Tijd voor MAX bekend wie de shortlist hebben gehaald van de prestigieuze Hebban Luisterboek Award 2018. Op 15 mei wordt deze prijs uitgereikt in de radio-uitzending van De MAX!.

Presentatrice Hanneke Groenteman bracht twee weken door in een asielzoekerscentrum en vertelt over haar ervaringen. Daarnaast zit de geliefde komiek André van Duin deze week weer bij Tijd voor MAX aan tafel. Extra aandacht is er verder voor kinderrechtenorganisatie UNICEF. Ook valt er muzikaal veel te genieten: Simone Kleinsma en William Spaaij treden op met een nummer uit de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, Cor Bakker en Karin Bloemen geven acte de présence, Glennis Grace zingt de sterren van de hemel. Mrs. Einstein, OG3NE en Katrina and the Waves zorgen voor muzikale voorpret in aanloop naar de finale van het Eurovisie Songfestival. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere praat ons uiteraard bij over haar vakgebied en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven bakt ze zoals altijd bruin.

Tijd voor MAX
Maandag 7 mei tot en met vrijdag 11 mei om 19.00 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX