Hilversum,
07
maart
2016
|
10:51
Europe/Amsterdam

Jan Jaap van der Wal, Huub Stapel en Viggo Waas te gast bij Tijd voor MAX

Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1

Deze week in Tijd voor MAX op NPO 1 weer vele leuke, boeiende en verrassende gasten. Onder anderen Jan Jaap van der Wal, Huub Stapel en Viggo Waas bezoeken de Tijd voor MAX-studio. Met deze gasten praten Martine van Os en Sybrand Niessen over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen.

Maandag 7 maart om 17.10 uur op NPO 1
Maandag is stand-upcomedian, cabaretier en tv-presentator Jan Jaap van der Wal te gast bij Tijd voor MAX. Hij speelt een van de hoofdrollen in Not the Tommy Cooper Story, een muzikale voorstelling die geïnspireerd is op het wonderlijke leven van de Britse komiek, die met zijn rode fez als handelsmerk mislukken tot kunst verhief. Net als bij Cooper zelf wordt ook in deze tragikomedie de slechte grap niet geschuwd en dat moet voor Jan Jaap toch even wennen zijn!

Dinsdag 8 maart om 17.10 uur op NPO 1
Cabaretier, acteur en zanger Viggo Waas imiteerde jarenlang de legendarische voetballer Johan Cruijff in het programma Kopspijkers. Vanaf deze week komt hij onze nationale held opnieuw tegen, ditmaal in zijn solovoorstelling Cruijff en Pipo, waarin het gaat over het verschil tussen wie je wilt zijn en wie je bent geworden. In Tijd voor MAX vertelt Viggo dinsdag hoeveel Pipo er in hemzelf zit.

Woensdag 9 maart om 17.10 uur op NPO 1
In Tijd voor MAX is woensdag acteur Cas Jansen te gast. Hij speelt de hoofdrol in de spannende theatervoorstelling Snowden, over klokkenluider Edward Snowden die de publiciteit zocht met de grootschalige afluisterpraktijken van de Amerikaanse geheime dienst NSA. Wat waren de motieven van Snowden en hoe relevant is zijn bizarre verhaal voor ons allemaal?

Donderdag 10 maart om 17.10 uur op NPO 1
Donderdag te gast in Tijd voor MAX: arabist, politica en voormalig diplomaat Petra Stienen. Zij kreeg deze week de Aletta Jacobsprijs uitgereikt vanwege haar vermogen om de stem van vrouwen, binnen en buiten Nederland, via haar werk door te geven en te versterken. Maar Petra was ooit ook het mooiste meisje van de klas!

Vrijdag 11 maart om 17.10 uur op NPO 1
Tijd voor MAX ontvangt vrijdag acteurs Huub Stapel en Cyriel Guds, die beiden hoofdrollen vertolken in de Nederlandse toneelversie van de Franse tragikomedie Intouchables, een film uit 2011 die uitgroeide tot de best bekeken Franse film ooit. Hoe verloopt de samenwerking tussen de zeer ervaren Huub en nieuwkomer Cyriel, die zelfs nog studeert aan de Toneelacademie Maastricht?

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX