Hilversum,
02
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jan Dijkgraaf en Helen Vreeswijk te gast in TinekeShow

Jan Dijkgraaf en Helen Vreeswijk te gast in TinekeShow 

Hilversum, 2 oktober 2015 - Na een aantal weken in de lappenmand is Tineke de Nooij weer helemaal terug bij haar NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX. Ze is vol energie en blij terug te zijn op haar oude stekkie. 

Tineke: “Mijn uitzending afgelopen maandag voelde als een warm bad. Ik weet zeker dat het veel beter is voor me om weer te werken. De liefde en het respect van iedereen komt als een warme deken over me heen.” 

Tineke ontvangt ook in haar tweede week terug op de radio spraakmakende gasten in haar programma.

Maandag komt de succesvolle kinderboekenschrijver Helen Vreeswijk, die net haar laatste roman Bloedbroeders uitbracht. Pubers lezen haar boeken bij de vleet, want Helen weet met haar politieachtergrond gevoelige onderwerpen op een realistische manier aan te snijden. 

‘Professioneel buttkicker’ noemt journalist en schrijver Jan Dijkgraaf zichzelf. Dinsdag komt hij de boel opschudden. Hij komt ook de verschillen uitleggen tussen moraal en moreel, twijfelen en weifelen en nog veel meer verwarwoorden. Hij schreef het boekje 149 verwarwoorden die je nooit meer vergeet

Vrijdag is Mylene d'Anjou te gast. Ze speelt Miss Lynch in de musical Grease. Maar ze heeft meerdere musicals, cabaret- en theatervoorstellingen op haar naam staan. 

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 


MAX: TinekeShow 
Elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
www.TinekeShow.nl