Hilversum,
15
september
2017
|
12:21
Europe/Amsterdam

Jan de Hoop en Roy Meyer op De Perstribune van MAX

Zondag 17 september

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur televisiepresentator Jan de Hoop en judoka Roy Meyer.

Televisiepresentator Jan de Hoop, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als presentator van RTL Ontbijtnieuws en als radiopresentator van Omroep Gelderland. Maar hij is ook eigenaar van zijn beroemde boxer Bob en is actievoerder tegen de aanvliegroutes over de Veluwe.

Judoka Roy Meyer, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, schurkt als zwaargewicht aan tegen de wereldtop. Dit jaar haalde hij brons op het EK in Polen. Zijn ambitie voor een medaille op het onlangs gehouden WK in Boedapest zag hij in rook opgaan. Meyer twijfelt nu over de voortgang van zijn sportieve loopbaan.

’Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag vanwege de eredivisietopper PSV-Feyenoord bij Theo Lucius, de Brabantse ex-international heeft een verleden bij beide clubs. En mediadeskundige Ron Vergouwen praat ons onder meer bij over de nieuwe tv-programma's van de Publieke Omroep.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 17 september
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.maxvandaag.nl | #DePerstribune | @DePerstribune