Hilversum,
26
augustus
2019
|
13:19
Europe/Amsterdam

Jan & Anny: Hét Afscheidsconcert in de Jaarbeurs Utrecht

Voor de állerlaatste keer Jan en Anny. In samenwerking met MAX geven The Original Voices Of BZN, op zondagmiddag 1 december een speciaal afscheidsconcert in de Jaarbeurs in Utrecht. Een eenmalige en unieke show met hun grootste hits én met gastoptredens van Jan Smit, Ancora en het Volendams Opera Koor.

Het concert in de Jaarbeurs is een uniek concert, waarbij het zangduo nog eenmaal hun grootste hits als Take Me To Ibiza, Mon Amour, Lady McCorey, Chanson D’Amour, Rockin' The Trolls en vele andere bekende nummers van BZN ten gehore zal brengen. In 1996, tijdens twee succesvolle Symphonic Night-concerten van BZN, was het Volendams Opera Koor aanwezig. Het koor staat op 1 december ook op de bühne. De groep Ancora maakt de line-up compleet. Jan Keizer en diens zoon Louis zijn de leveranciers van het merendeel van de teksten van de band. Tijdens dit speciale televisieconcert worden Jan en Anny begeleid door een twintigkoppig live orkest.

Jan Keizer: “Het is fantastisch om op deze manier afscheid te nemen van het leven als professioneel zanger. Alles komt samen bij dit laatste concert: de fans, mooie muziek en dierbare gastartiesten.”

Anny Schilder: “Ik kijk enorm uit naar dit bijzondere concert. Het is een mooie gelegenheid om alle fans te bedanken voor hun jarenlange steun.”

Jan en Anny stonden de afgelopen tien jaar weer samen op het podium. De twee kwamen weer bij elkaar op speciaal verzoek van Mies Bouwman, nadat ze 25 jaar niet meer samen hadden opgetreden. De wortels van Jan en Anny liggen bij BZN. Van 1976 tot 1984 waren ze de gezichten van de groep. BZN groeide uit tot de meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Tijdens het concert worden TV-opnames gemaakt. De opname bijwonen? Ga naar OmroepMAX.nl/JanenAnny.

Jan & Anny: Hét Afscheidsconcert
Zondag 1 december om 16.00 uur
Jaarbeurs Utrecht
OmroepMAX.nl/JanenAnny

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | @OmroepMAX_