Hilversum,
14
juni
2019
|
16:30
Europe/Amsterdam

James Morrison en Belle Perez te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 15 juni tot en met vrijdag 21 juni staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! gaat Jan Rietman het op zaterdag 15 juni hebben over de film Grease. Ook heeft hij het over Vlaggetjesdag in Scheveningen, het jaarlijkse evenement dat de komst van de Hollandse Nieuwe haring aankondigt. Verder is er speciale aandacht voor het feit dat John Lennon en Paul McCartney elkaar 63 jaar geleden voor het eerst tegenkwamen. Dit was het begin van de legendarische Beatles

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Je dag is goed. Zanger Julio Iglesias zit 50 jaar in het vak, en dat viert hij in het weekend met een concert in Ahoy Rotterdam. Jeroen belt maandag 17 juni met een superfan die erbij was. Op dinsdag 18 juni vertelt cabaretier Kees van Amstel over zijn nieuwe theaterprogramma. Donderdag 20 juni start Sail in Scheveningen, een spectaculair evenement waar tientallen bijzondere zeilschepen te zien zijn. Jeroen spreekt één van de kapiteins die op weg is naar het evenement. 

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk een belletje met de jarige van de dag. ​De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5Op woensdag 19 juni ontvangen Henkjan Smits en Manuëla Kemp niemand minder dan Britse singer-songwriter James Morrison in Club de MAX!. James bracht recent zijn album You're stronger than you know uit, en speciaal voor De MAX! komt hij tussen de optredens van zijn Europese tour langs in Hilversum. Op vrijdag 21 juni is popzanger Leo Sayer te gast, hij is in Nederland voor twee concerten in Hilversum en Amsterdam. 

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow staat er weer veel livemuziek op de planning. Op vrijdag 21 juni ontvangt Tineke de Nooij Dennie Christian in de studio. We kennen de Duitse schlagerzanger vooral van hits als Rosamunde, maar ook van de Nederlandse televisie, zoals Ali B op volle toeren en Beste Zangers. Ook de Belgische latin-zangeres Belle Perez is te gast. Zij zit 20 jaar in het vak en viert dit door met haar Fiesta Perez langs Vlaamse en Nederlandse podia te trekken. Daar hoort een nieuwe single bij, Indirectas, die ze ten gehore brengt in TinekeShow! 

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.Over MAX op NPO Radio 5Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).