Hilversum,
02
mei
2016
|
12:17
Europe/Amsterdam

Jack Wouterse, Carly Wijs en Betty Bausch-Polak te gast bij Tijd voor MAX

Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1

Ook in de allerlaatste uitzendweek van dit seizoen zijn er weer leuke gasten in Tijd voor MAX op NPO 1! Zo komen onder anderen Jack Wouterse, Carly Wijs en Betty Bausch-Polak langs.

Maandag 2 mei om 17.10 uur op NPO 1
Maandag schuift Monique van de Ven voor de derde keer aan als gastpresentator bij Tijd voor MAX. Ook acteur Jack Wouterse is te gast. Samen met Arjan Ederveen staat hij in het door Arjan geschreven stuk Walden dat in juni op theaterfestival Oerol in première gaat. In het stuk kampen twee schoffelende broers met de zinloosheid van het leven.

In deze uitzending is ook een bijzondere artiest te gast: de Britse singer-songwriter Leo Sayer!

Verder te gast: Een aantal leden van de Jostiband, dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert Janny van der Heijden.

Dinsdag 3 mei om 17.10 uur op NPO 1
Dinsdag is theatermaakster en actrice Carly Wijs te gast. Carly is onder meer bekend van de populaire RTL-serie Divorce. Carly is een multi-talent, want binnenkort verschijnt haar debuutroman Het twijfelexperiment, waarin een jong meisje haar gehandicapte zusje tracht te ontmaskeren als simulant.

Verder te gast: Joodse overlevende van de Holocaust Betty Bausch-Polak, huisarts Ted van Essen, zanger Gerard Joling en specialist in duurzame vis Bart van Olphen.

Woensdag 4 mei om 17.10 uur op NPO 1
Een bijzondere uitzending van Tijd voor MAX, die helemaal in het teken staat van vluchtelingen. De vluchtelingen uit Burundi, die bijna vergeten worden door de vluchtelingencrisis in Europa, worden extra uitgelicht. Speciaal voor deze uitzending schuift Daphne Bunskoek aan als gastpresentatrice naast Sybrand Niessen.

Verder te gast: directeur van Stichting Vluchteling Tineke Ceelen en Art Rooijakkers, presentator van onder andere Wie is de Mol?

Donderdag 5 mei is er geen uitzending van Tijd voor MAX.

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX