Hilversum,
17
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Jaap Stalenburg en Max Caldas te gast op De Perstribune van MAX

Jaap Stalenburg en Max Caldas te gast op De Perstribune van MAX

Hilversum, 17 juli 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag Max Caldas, bondscoach van de hockeymannen, én Jaap Stalenburg, columnist van Helden Online.

Jaap Stalenburg (1959) volgt dit jaar als columnist de Tour de France voor Helden Online. Eerder was hij al onderdeel van het Tour-circus als PR-manager van de TVM-wielerploeg. Volgens Stalenburg is de rol van de (sport)journalist de afgelopen jaren sterk veranderd; steeds vaker kiezen sporters hun eigen platform. De journalistiek moet zich wapenen voor de toekomst.

Max Caldas (1973) is bondscoach van de hockeymannen. Aan de geboren Argentijn de taak om de mannenploeg naar Olympisch succes in Rio te leiden. Volgende maand volgt een nieuwe, serieuze test met het EK in Londen. Caldas was als speler international voor het Argentijnse team; hij speelde vier jaar in de Nederlandse hoofdklasse. In 2012 won Caldas als coach goud met het Nederlandse vrouwenhockeyteam op de Olympisce Spelen in Londen.

Verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is te gast bij wielerbondscoach Johan Lammerts. Recensent Ron Vergouwen zoomt in zijn historische televisierubriek Kassie Terugkijken in op Griekenland.

MAX
De Perstribune
Zondag 19 juli 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl