Hilversum,
14
oktober
2016
|
16:17
Europe/Amsterdam

Irene de Bel en Daan Luijkx te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 16 oktober

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur Opzij-hoofdredacteur Irene de Bel en wielermanager Daan Luijkx.

Irene de Bel, te gast in het eerste uur van De Perstribune, trad in 2014 als hoofdredacteur van Opzij in de voetsporen van bekende voorgangers als Cisca Dresselhuys en Margriet van der Linden. Vorige week presenteerde Opzij de jaarlijkse Top 100 van invloedrijke vrouwen. De Bel vertelt over de stempel die zij op Opzij wil drukken.

Daan Luijkx, te gast in het sportuur, kende een bescheiden carrière als profwielrenner, onder andere bij TVM, maar werd vooral bekend als teammanager van wielerploeg Vacansoleil. De ploeg ging in 2013 ter ziele. Nu werkt Luijkx aan de oprichting van een nieuwe wielerploeg, met een duurzame uitstraling.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij oud-voetballer Hans Venneker. Hans maakte in 1964 vijf goals voor Feyenoord tegen Ajax. En in de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de tv-programma's van de afgelopen week. Deze week: satire.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 16 oktober
Tussen 12.00 en 14.00 uur
Op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl
#DePerstribune | @DePerstribune