Hilversum,
27
september
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

In oktober een nieuwe reeks MAX Muziekspecials!

Elke zaterdag tot en met 4 november

Geniet vanaf zaterdag 7 oktober om 16.05 uur op NPO 2 weer van nieuwe MAX Muziekspecials! 50 jaar Palingsound, Elvis & More 2017 en Nationale Taptoe 2017 passeren de revue.

Zaterdag 7 oktober – MAX Muziekspecial: 50 jaar Palingsound – 16.05 uur op NPO 2
De Palingsound is een begrip in Nederland. Van The Cats tot Jan Smit en Nick & Simon; hele generaties groei(d)en op met muziek van Volendamse bodem. In 2014 besloot The Mon Amour Band, met BZN-drummer Jack Veerman, het 50-jarig jubileum van de Palingsound op grootste wijze te eren in de Nederlandse theaters. The Mon Amour Band: 50 Jaar Palingsound is een compleet nieuwe show met vele hits en mooie verhalen. Nummers van onder anderen The Cats, George Baker, BZN en Jan Smit komen in het programma voorbij.

Zaterdag 14 en 21 oktober – MAX Muziekspecial: Elvis & More 2017 – 16.05 uur op NPO 2
In de MAX Muziekspecial: Elvis & More 2017 brengen Mr. & Mrs. Rock’n Roll: René Shuman en Angel-Eye de mooiste songs uit hun Elvis-memorialshow. Door de sfeer en muziek lijkt het alsof Elvis voor even op aarde is teruggekeerd. René Shuman en Angel-Eye trekken al jaren volle zalen met hun unieke vertolking van het onsterfelijke fenomeen Rock’n Roll. Met gastartiesten als Lee Towers en een gospelkoor wordt de 40ste sterfdag van Elvis Presley met duizenden fans op fenomenale wijze herdacht. De show, die in twee delen wordt uitgezonden, is op 14 en 21 oktober te zien bij MAX.

Zaterdag 28 oktober en 4 november – MAX Muziekspecial: Nationale Taptoe 2017 – 16.05 uur op NPO 2
Nationale Taptoe 2017 is een unieke muziekshow waarin diverse militaire orkesten zich presenteren aan de aanwezige bezoekers. Het thema van deze editie is Patchwork, een programma waarbij Nederlandse orkesten samenwerken met orkesten uit het buitenland en andere gastartiesten. Onder andere het Nederlands Politieorkest, het Musikkorps der Bundeswehr en de Marinierskapel der Koninklijke Marine treden op tijdens de groots opgezette muziekshow. De registratie van dit evenement is op 28 oktober en 4 november in twee delen te zien bij MAX.

MAX Muziekspecials
Elke zaterdag tot en met 4 november
Om 16.05 uur op NPO 2

www.maxvandaag.nlFacebook.com/OmroepMAXlive | @OmroepMAXlive