Hilversum,
25
maart
2016
|
11:56
Europe/Amsterdam

Huub Stevens en Jacobine Geel op De Perstribune van MAX

Zondag 27 maart om 12:00 uur op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 27 maart om 12:00 uur, oud-voetballer en voetbaltrainer Huub Stevens en programmamaakster Jacobine Geel.

Jacobine Geel, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is theologe en programmamaakster. Momenteel is Jacobine iedere zondag op NPO 2 te zien met de wekelijkse talkshow Jacobine op Zondag. Jacobine komt onder andere praten over Cruijff als ‘de Verlosser’.

Huub Stevens, de gast in het tweede uur, is oud-voetballer en trainer. Als speler kwam hij in de halve finale van de UEFA-Cup tegenover het FC Barcelona van Johan Cruijff te staan. PSV won de halve finale met één doelpunt meer in twee wedstrijden, namelijk met 4-3. Ze bereikten de finale en wonnen de UEFA-Cup ten koste van het Corsicaanse SEC Bastia. Niet alleen als speler won Huub de UEFA-Cup, maar ook als trainer met Schalke 04. Eerder dit jaar stapte Huub om gezondheidsredenen op als trainer van de Duitse voetbalclub TSG 1899 Hoffenheim.

Vliegende keep Jules van der Wardt is op bezoek bij waterpoloster Daniëlle de Bruijn, die in 2008 een groot aandeel had in het Olympisch goud van Nederland. In de rubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 27 maart 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.
www.deperstribune.nl