Hilversum,
03
januari
2020
|
16:47
Europe/Amsterdam

Huub Stapel, Humberto Tan, Jonathan Jeremiah en anderen bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 4 januari tot en met vrijdag 10 januari op NPO Radio 5

Van zaterdag 4 januari tot en met vrijdag 10 januari staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Wekker-Wakker-Weekend! begint zaterdag 4 januari aan een nieuw jaar met als gast Huub Stapel. Samen met Martin Hendriksma begint Huub op 4 januari met de gloednieuwe tv-serie Langs de Rijn bij MAX. In De Liefde voor Muziek zoekt Jan de plaatwaarde op van het Meatloaf-album Bat Out of Hell en staat Rocco Granata centraal in De Vlaamse Klassieker. In Country Roads is Jim Reeves te horen. En natuurlijk zijn de vaste rubrieken Los Vast Live en Het gevoel van de Evergreen Top 1000 ook weer van de partij!

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Deze week heeft Jeroen van Inkel het over Elvis Presley. Op 8 januari is het de geboortedag van The King of Rock & Roll, hij zou dit jaar 85 zijn geworden. Het wordt over de hele wereld gevierd! Vrijdagochtend 10 januari is Humberto Tan te gast, Humberto is terug bij de publieke omroep, op de radio. Hij vertelt in de uitzending over zijn nieuwe radioprogramma Humberto. Verslaggever Joris Kreugel gaat ook in het nieuwe jaar kriskras door Nederland op zoek naar mooie mensen met echte verhalen. Vrijdag sluit cabaretier Roel C. Verburg de week af met een zelfgeschreven lied.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
De week begint op maandag 6 januari met een bezoek van Jonathan Jeremiah. Hij was eind 2018 ook al bij Henkjan en Manuëla te gast, maar dit keer pakt hij uit! Jonathan wordt bij zijn optreden begeleidt door strijkers van het Amsterdam Sinfonietta.

Op dinsdag 7 januari is ROOS te gast in De MAX! Kantoorsessie. Samen met haar band maakt ze Nederfunk, een mix van de grooves van Michael Jackson, de sounds van Jamiroquai, de knipoogjes van Vulfpeck, de pakkende melodieën van Nielson en een heleboel eigenzinnigheid. Onder het mom ‘niet lullen, maar dansen’ is het een energiek begin van de dinsdagavond.

Op woensdag 8 januari is de groep Handsome Poets te gast bij De MAX!. Na gespeeld te hebben op Pinkpop, Lowlands, Concerts at Sea en Vrienden van Amstel gaat de band voor het eerst het theater in. Op 11 januari start de nieuwe theatertour van de Handsome Poets genaamd Lieve Schatten.

De overige dagen kan er ook genoten worden van livemuziek in De MAX! Kantoorsessies.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Ook in 2020 ontvangt Tineke weer leuke artiesten, nodigt ze gasten uit en draait ze veel goede muziek. Vrijdag 10 januari is er livemuziek van Angela Groothuizen en treden Jan Akkerman en Bert Heerink op met The Rolling Stones’ Sticky Fingers.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goedWekker-Wakker-Weekend!TinekeShowDe MAX!Haandrikman!, en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Jedagisgoed.MAX | Facebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/tinekeshow | Facebook.com/HaandrikmanMAX | Facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl