Hilversum,
18
december
2020
|
10:59
Europe/Amsterdam

Huub Stapel en Eric Gudde op De Perstribune van MAX

Zondag 20 december

Zondag 20 december zijn acteur Huub Stapel en KNVB-directeur Eric Gudde te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Huub Stapel, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur, maakte een documentaire voor Omroep MAX over wielercommentator en provinciegenoot Jean Nelissen, die tien jaar geleden overleed. Vanaf januari is Stapel ook te zien in de zesdelige MAX-serie Het Dorp. In deze serie reist Stapel samen met schrijver Wim Daniëls op een motor met zijspan door Nederland, op zoek naar het échte dorpsgevoel.

Eric Gudde, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, tussen 13.00 en 14.00 uur, is sinds november 2017 directeur betaald voetbal van de KNVB. Het jaar 2020 was het meest intensieve jaar uit zijn werkzame leven: de competitie werd stilgelegd door corona, wat leidde tot hoogoplopende discussies over de eindranglijst. Ook moest Gudde op zoek naar een nieuwe bondscoach, toen Ronald Koeman naar Barcelona vertrok.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

#DePerstribune | @DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune| Facebook.com/DePerstribune