Hilversum,
14
december
2017
|
12:45
Europe/Amsterdam

Wintereditie van Gezond Verstand bij MAX!

Woensdag 20 december

Welke huis-, tuin- en keukenremedies werken tegen winterkwalen?

Martine van Os presenteert woensdag 20 december een speciale wintereditie van Gezond Verstand bij MAX! Vanaf 22.15 uur op NPO 1 beoordeelt een gloednieuw artsenpanel of zij heil ziet in de winterse huis-, tuin- en keukenremedies van kandidaten uit het hele land.

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdiner?De deelnemers geloven heilig in de geneeskracht van hun eigen middeltjes. Het artsenpanel beoordeelt of zij er ook heil in ziet en of het de remedie wetenschappelijk wil testen. Welke remedies werken daadwerkelijk?

Het gloednieuwe artsenpanel bestaat uit Jacqui van Kemenade (huisarts), Asaf Senft (KNO-arts) en Prem Sukul (SEH-arts). Chemicus Aldo Brinkman onderwerpt de huis-, tuin- en keukenremedies aan verschillende onderzoeken. Op MAX Vandaag worden de artsen en Aldo Brinkman vast voorgesteld.

MAX: Gezond Verstand
Woensdag 20 december
Om 22.15 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/gezondverstandMAX | #gezondverstand | @gezondverstand