Hilversum,
28
augustus
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Howard Komproe en Bert van Leeuwen volgende week te gast in TinekeShow bij MAX

Howard Komproe en Bert van Leeuwen volgende week te gast in TinekeShow bij MAX 

Hilversum, 28 augustus 2015 – Het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX ontvangt volgende week weer spraakmakende gasten. Tineke de Nooij is ziek, dus de presentatie deze week is in handen van Jan Rietman. 

Cabaretier Howard Komproe is woensdag te gast. Hij gaat door met zijn voorstelling ‘LULverhalen’, maar anders dan voorheen: ditmaal zijn er namelijk ook vrouwen van de partij. Bij ‘LULverhalen: Ladies on Stage’ staan er elke avond andere fascinerende dames op het podium. Allen met een goed verhaal.  

Bert van Leeuwen schuift donderdag bij Jan Rietman aan. Hij presenteert al jaren Het Familiediner, dat aanstaande maandag weer begint. Hij vertelt over het nieuwe seizoen van dit emotionele programma. 

Abbie Chalgoum is vrijdag te gast en speelt de rol van Jezus in De Passiespelen in het Limburgse Tegelen. Misschien niet zo opvallend, maar zijn achtergrond is dat wel: hij is namelijk islamitisch. 

Over TinekeShow 
TinekeShow is elke werkdag te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 


MAX 
TinekeShow – 31 augustus t/m 4 september 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
www.TinekeShow.nl