Hilversum,
20
mei
2016
|
11:32
Europe/Amsterdam

Hilmar Mulder en Simon Kistemaker op De Perstribune van MAX

Zondag 22 mei om 12:00 uur op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 22 mei Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder en oud-voetbaltrainer Simon Kistemaker.

Hilmar Mulder is sinds een klein jaar hoofdredacteur van Libelle. In het verleden gaf ze redactionele leiding aan Elle en was ze werkzaam bij onder meer Grazia en Cosmopolitan. Komende week staat een belangrijk evenement voor Hilmar op de agenda: de Libelle Zomerweek.

Simon Kistemaker is te gast in het tweede uur van De Perstribune van MAX. Simon is oud-trainer en een specialist op het gebied van promotie- en degradatievoetbal. Met De Graafschap werd hij kampioen in de eerste divisie en met diverse clubs speelde hij degradatievoetbal. Volgens biograaf Yoeri van den Busken is Simon “de laatste culttrainer van Nederland”.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is bij oud-volleybalinternational Cintha Boersma. Zij werd in 1995 Europees kampioen met Nederland. Recensent Ron Vergouwen overziet in de rubriek Kassie Kijken de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek.

De Perstribune van MAX wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 22 mei 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes en Govert van Brakel
www.deperstribune.nl
#DePerstribune