Hilversum,
16
december
2020
|
10:35
Europe/Amsterdam

HHB-nieuws: dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt en de eerste sfeerbeelden

Vanaf zondag 27 december

De 10 kandidaten die strijden om de titel Beste Thuisbakker 2020-2021 zijn bekend! Op de website van Heel Holland Bakt  en op de Instagrampagina worden Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs geïntrodueerd. Het achtste seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 27 december om 20.25 uur op NPO 1.

De HHB-tent is twee keer zo groot, de bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers. En die thuisbakkers zijn nu bekend! Chun, Daniel, Elizabeth, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs gaan de strijd aan met elkaar en proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun bakkunsten.

Maar voordat de eerste aflevering van start gaat, maken eerst André, Janny en Robèrt zich klaar voor de kerst. Bekijk in de eerste sfeerbeelden hoe het eraan toegaat..

Bekijk hier de eerste HHB-sfeerbeelden.

Vanaf 27 december terug op tv!
Heel Holland Bakt is vanaf op zondag 27 december terug bij MAX om 20.25 uur op NPO 1. En hoe! De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt start vlak voor het nieuwe jaar met een lading kersverse thuisbakkers in dé HHB-tent. Bakkers klaar? Bakken maar!

Heel Holland Bakt (seizoen 8)
Vanaf zondag 27 december
Wekelijks om 20.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.