Hilversum,
08
april
2022
|
14:26
Europe/Amsterdam

Het thema van Heel Holland Bakt zaterdag is chocola

Zaterdag 9 april

Zaterdag 9 april is alweer de vierde aflevering van Heel Holland Bakt te zien, we zijn op de helft.  In de tent van het populaire bakprogramma zijn nog zeven bakkers over. Het thema van deze week is chocolade. De bakkers doen hun uiterste best om de jury omver te blazen met hun candybars, chocoladebiscuitjes en een penseelstreektaart. Wie wordt de meesterbakker en wie van de overgebleven kandidaten moet helaas de tent verlaten? De kandidaat voor wie het bakavontuur deze week stopt is zondag te zien in Doorbakken. Ook bekende bakfan Jack van Gelder is zondag van de partij en hij komt niet met lege handen. Kortom, een weekend vol bakplezier bij MAX.

Doorbakken wordt ook gepresenteerd door André van Duin. Bekende bakfan Jack van Gelder neemt een taart mee die is gebakken door zijn kleindochter June. In de studiobakkerij zitten zondag ook weer andere bakfans met hun eigen creatieve baksels. André en Jack staan te popelen om de baksels te proeven. Met Janny van der Heijden gaat André deze week op excursie naar kunstenares Anat Ratzabi, waar ze ware chocoladekunst gaan maken. Robèrt van Beckhoven gaat met de afgevallen bakker aan de slag om bonbons te maken én geeft de ultieme tip om deze makkelijk uit de mal te halen. 

[ Direct na afloop van Heel Holland Bakt verschijnt een exclusief interview met de afvaller op heelhollandbakt.nl. Hier mag uit geciteerd worden onder vermelding van de website Heelhollandbakt.nl. ]

Heel Holland Bakt
Zaterdag 9 april om 20.30 uur
Bij MAX op NPO 1
Presentatie: André van Duin

Doorbakken
Zondag 10 april 
Om 22.15 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie André van Duin

MAX-programma's terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

Instagram.com/heelhollandbaktFacebook.com/heelhollandbakt | @heelhollandbakt | #HHB | #Doorbakken