Hilversum,
09
februari
2016
|
14:41
Europe/Amsterdam

Het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel

Vanaf maandag 21 maart

Vanaf maandag 21 maart is het MAX-programma Met het Mes op Tafel om 19.55 uur weer terug op NPO 2. De kennis- en blufquiz, gepresenteerd door Herman van der Zandt is dit seizoen zelfs op alle werkdagen te zien bij MAX!

In de enige quiz waarbij gebrek aan kennis gecompenseerd kan worden door te bluffen, pokeren drie kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang: ook rekenen en slim spelen zijn hoofdingrediënten van deze quiz. Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen. De vertrouwde weekfinale met de drie winnaars van de finales op maandag, dinsdag en woensdag is voortaan te zien op vrijdag. De verliezers van de finales strijden op donderdag om de vierde plaats.

De vragen zijn verdeeld over verschillende categorieën, onder andere: aardrijkskunde, film, geschiedenis, literatuur, rekenen & taal, sport en muziek. Voor de categorie muziek zingen pianist Martin van Dijk en barvrouw Mylou Frencken mooie liedjes.

Herman van der Zandt
“Ik heb alleen maar positieve reacties gehad op mijn Frank Sinatra-uitvoering. Als mensen me nu vragen: gaat dat elke week gebeuren, zeg ik: kijk maar gewoon”.
Herman van der Zandt

Of Herman dit seizoen ook weer gaat zingen, zei hij het volgende: “Ik heb alleen maar positieve reacties gehad op mijn Frank Sinatra-uitvoering. Als mensen me nu vragen: gaat dat elke week gebeuren, zeg ik: kijk maar gewoon”.

Met het Mes op Tafel
Maandag 21 maart t/m donderdag 24 maart
Vanaf maandag 28 maart elke werkdag
Om 19:55 uur op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandt
www.methetmesoptafel.nl
https://www.facebook.com/methetmesoptafel
#mesoptafel