Hilversum,
15
december
2017
|
09:56
Europe/Amsterdam

Het geheime dagboek van Hendrik Groen aflevering 9 – September

Maandag 18 december

Komende maandag zendt MAX om 22.20 uur op NPO 1 de negende aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen uit. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood!

Hendrik is jarig in september en dat wordt uitbundig gevierd. De jarige Job zelf gaat echter enigszins tobbend door het leven. Zijn oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe maakt hij dat haar duidelijk? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met wijze raad en daad bij te staan. Ondertussen jaagt Grietje haar geld er doorheen vóórdat ze niet meer weet wat geld is. Daarnaast voelt Evert zich gediscrimineerd: de cursus valpreventie is niet voor eenbenigen. Tot slot ontstaat er een vervelend misverstand tijdens een Omanido-uitje, dat zo volgens plan leek te verlopen.

Over de serie
Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingshuis richt Hendrik Groen de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffiedrinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

MAX: Het geheime dagboek van Hendrik Groen
Maandag 18 december
Om 22.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/HetgeheimedagboekvanHendrikGroen | #hendrikgroen | @HendrikGroenMAX