Hilversum,
07
december
2017
|
15:16
Europe/Amsterdam

Het geheime dagboek van Hendrik Groen aflevering 8 – Augustus

Maandag 11 december

Komende maandag zendt MAX om 22.15 uur op NPO 1 de achtste aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen uit. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood!

Het is augustus en Evert zit in de put. Het is niet zo eenvoudig hem daaruit te krijgen, maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan namelijk twee prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven. Daarnaast geniet Hendrik van ritjes met zijn nieuwe scootmobiel, zélfs in de stromende regen. Met een flinke verkoudheid als gevolg. Tot slot stijgt de spanning in de strijd tegen de betutteling. Stelwagen is een niet te onderschatten tegenstander. De directrice schakelt een tegenstander uit, maar gelukkig zit het slachtoffer er niet al te erg mee.

Over de serie
Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingshuis richt Hendrik Groen de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffiedrinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

MAX: Het geheime dagboek van Hendrik Groen
Maandag 11 december
Om 22.15 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/HetgeheimedagboekvanHendrikGroen | #hendrikgroen | @HendrikGroenMAX