Hilversum,
23
november
2017
|
12:29
Europe/Amsterdam

Het geheime dagboek van Hendrik Groen aflevering 6 – Juni

Maandag 27 november

Komende maandag zendt MAX om 22.15 uur op NPO 1 de zesde aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen uit. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood!

Grietje raakt langzaam de weg door het leven kwijt. Daarom doen Eefje en Hendrik onderzoek en zorgen ze voor richtingaanwijzers. Daarnaast kondigt Stelwagen een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners wordt ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt.
Er staat weer een heerlijk Omanido-uitje op de planning, al verloopt die wel wat ongebruikelijk. In deze aflevering krijgt Hendrik te horen dat hij aan de luiers moet en dat valt hem zwaar. Tot slot krijg de Omanido-club er, ondanks de ledenstop, twee nieuwe leden bij. Zij zorgen gelijk voor een smakelijk samenzijn.

Over de serie
Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingshuis richt Hendrik Groen de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffiedrinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

MAX: Het geheime dagboek van Hendrik Groen
Maandag 27 november
Om 22.15 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/HetgeheimedagboekvanHendrikGroen | #hendrikgroen | @HendrikGroenMAX