Hilversum,
15
februari
2019
|
11:14
Europe/Amsterdam

Het café is weer geopend voor een nieuw seizoen Met het Mes op Tafel bij MAX!

Maandag 18 februari is het zover, dan gaat het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel van start! De kennis- en blufquiz van MAX is maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. De presentatie is opnieuw in handen van Herman van der Zandt.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

De deelnemers kunnen vragen verwachten in de categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Kijkers die over stalen zenuwen beschikken en mee willen doen aan Met het Mes op Tafel kunnen zich hier aanmelden.

Met het Mes op Tafel-app
Met het Mes op Tafel zelf spelen? Met de officiële app dagen vrienden of willekeurige spelers elkaar uit om te pokeren met antwoorden. Klik hier voor meer informatie over de app.

Met het Mes op Tafel
Vanaf 18 februari
Elke maandag tot en met donderdag
Rond 19.50 uur op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandt
www.maxvandaag.nl 

www.facebook.com/methetmesoptafel | #Mesoptafel | @Mesoptafel