Hilversum,
10
januari
2023
|
09:25
Europe/Amsterdam

Het café is weer geopend: Met het Mes op Tafel terug bij MAX

Op maandag 6 februari is Herman van der Zandt weer terug in zijn eigen kroeg na een kerstuitstapje naar het Top2000-café. Na Kerstmis is het nu weer X-Mes. Met het Mes op Tafel, de kennis- en blufquiz van MAX, is elke maandag tot en met donderdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Herman is de quizmaster, Klaas van Dijk zit achter de piano en zingende Mylou Frencken staat achter de bar. Op maandag 6 februari is Herman van der Zandt weer terug in zijn eigen kroeg na een kerstuitstapje naar het Top2000-café. Na Kerstmis is het nu weer X-Mes. Met het Mes op Tafel, de kennis- en blufquiz van MAX, is elke maandag tot en met donderdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Herman is de quizmaster, Klaas van Dijk zit achter de piano en zingende Mylou Frencken staat achter de bar.

Kennis hebben, snel kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen die je van een kandidaat van Met het Mes op Tafel verwacht. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met de antwoorden op Hermans vragen. Hebben ze vertrouwen in hun antwoorden en zetten ze fors in, moeten ze passen óf bluffen ze zich naar de volgende ronde? Wint degene met de meeste kennis óf met de beste bluf? De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om de weekbonus. Dit alles onder leiding van Herman van der Zandt. De deelnemers kunnen vragen verwachten in uiteenlopende categorieën, waaronder: klassieke kennisvragen, ambachten, kunsten, muziek en televisie.

Meedoen aan Met het Mes op Tafel? Dat kan, Herman is altijd op zoek naar kandidaten die de uitdaging aandurven! Kijkers die over stalen zenuwen beschikken en mee willen doen kunnen zich hier aanmelden.

Met het Mes op Tafel
Vanaf maandag 6 februari
Om 19.50 uur op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandt

MAX-programma’s terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

Facebook.com/MethetMesopTafel | Twitter.com/MesopTafel | #Mesoptafel