Hilversum,
12
oktober
2018
|
12:21
Europe/Amsterdam

Herman van der Zandt, Monic Hendrickx en Gerard Cox te gast bij Tijd voor MAX!

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Herman van der Zandt, Monic Hendrickx en Gerard Cox langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 15 oktober gaat het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel van start. In Tijd voor MAX blikken presentator Herman van der Zandt en zingende barvrouw Mylou Frencken alvast vooruit. Ook Monic Hendrickx en Vivienne van den Assem zitten maandag aan tafel. Monic presenteert het tweede seizoen van het RTL-programma Kroongetuige. Vivienne is één van de negen rechercheurs die gaat proberen een (fictieve) moord op te lossen vanuit een Zweeds landhuis.

Maandag 22 oktober zou zanger, componist en cabaretier Robert Long 75 jaar zijn geworden. Helaas overleed de muzikale duizendpoot in 2006. Bij Tijd voor MAX spreken Sybrand en Martine met zijn weduwnaar, Kristof Rutsaert, die samen met een aantal bekende artiesten een hommage aan Robert Long op de planken brengt. Onder hen zijn vriend Gerard Cox en zanger Jan Dulles. Zij zitten dinsdag 16 oktober ook aan tafel. Jan treedt bovendien op met een prachtig nummer van Long.

Voor woensdag 17 oktober staat een gesprek met zanger Wesley Klein gepland. De voormalig winnaar van talentenjacht Popstars geeft volgend jaar een concert in het Circustheater ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. En daar hoort een persoonlijk verhaal bij. Wesley treedt ook op!

Vrijdag 19 oktober wordt de week afgesloten met Aus Greidanus sr. en Peter Blok. Zij zijn te bewonderen in de zwarte komedie Troost & Zonen, over drie generaties mannen. De opa, zoon en kleinzonen zitten allemaal verstrikt in hun eigen wereld en hebben elkaar al jaren niet gezien. Maar daar komt verandering in…

Tijd voor MAX
Maandag 15 t/m vrijdag 19 oktober om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl 

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX