Hilversum,
10
augustus
2016
|
13:31
Europe/Amsterdam

Herbeleef de reizen van Erica

Zondag 4 september en 9 oktober

Tot en met oktober 2016 zendt MAX de leukste afleveringen van Erica op Reis opnieuw uit. Tijdens de reizen geniet Erica volop en vertelt ze vol enthousiasme over de bijzondere plekken die ze bezoekt.

Erica op Reis – Mali – zondag 4 september om 18.10 uur op NPO 1
Erica vraagt zich in deze aflevering af of het mogelijk is om in de moderne tijd, met internet, televisie en mobiele telefoons, exact te leven zoals onze voorvaderen dat ook altijd hebben gedaan. Om antwoord te krijgen op deze vraag reist Erica af naar het mysterieuze en oeroude Mali.

Erica verblijft enkele dagen bij de Dogon, een traditierijk volk met mooie rituelen. Het volk leeft onder de zwaarst denkbare omstandigheden. De Dogon doen werkelijk alles anders dan wij. En het lijkt erop dat ze dat ook in de 21-ste eeuw kunnen volhouden. Waar een extreem arm land, extreem rijk in kan zijn: traditie, cultuur en spiritualiteit.

Erica op Reis – Swaziland – zondag 9 oktober om 18.10 uur op NPO 1
Erica reist in deze aflevering naar Swaziland. Dit koninkrijk, gelegen in het zuiden van Afrika is ontspannen land met vriendelijke inwoners en prachtige cultuur. Erica doet haar uiterste best om de inwoners en haar cultuur zo goed mogelijk te leren kennen. Zo leert ze dat het vereren van de voorouders van bijzonder groot belang is in het leven.

Erica op Reis
Presentatie: Erica Tersptra
www.omroepmax.nl
www.facbook.com/EricaOpReis
#EricaOpReis