Hilversum,
19
mei
2017
|
15:25
Europe/Amsterdam

Hennie Kuiper en Hans Hogendoorn te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 21 mei

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur oud-wielrenner Hennie Kuiper én ‘de stem van Radio 1’, Hans Hogendoorn.

Hans Hogendoorn, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, is vooral bekend vanwege zijn bronzen stemgeluid waarmee hij de jingles inspreekt op NPO Radio 1. Binnenkort verschijnt Tourflits, een boek dat hij samen met Jairo van Lunteren schreef over Radio Tour de France, het programma waar Hogendoorn nog altijd bij betrokken is.

Hennie Kuiper, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, is één van de beste wielrenners die Nederland ooit heeft gekend. Hij won bijna alle grote klassiekers en was succesvol in de Tour. In De Perstribune laat hij zijn licht onder meer schijnen op Tom Dumoulin, de roze truidrager in de Giro.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt gaat ook deze keer op zoek naar een bijzonder sportverhaal. En mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken in op opvallende zaken uit de media, met dit keer onder meer aandacht voor de vele reisprogramma's op tv.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 21 mei
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune