Hilversum,
21
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Heer & Meester vanaf 28 januari weer van start!

Heer & Meester vanaf 28 januari weer van start!

Hilversum, 21 december 2015 – Op donderdag 28 januari 2016 gaat bij MAX om 20.30 uur op NPO 1 het langverwachte tweede seizoen van de dramaserie Heer & Meester van start. Daan Schuurmans speelt opnieuw de zeer welgestelde, charismatische Valentijn Rixtus Bentinck die als baby te vondeling gelegd werd bij een katholiek internaat. In het nieuwe seizoen zet Valentijn zijn zoektocht naar zijn verleden onverbiddelijk door.

Nadat Valentijn Rixtus Bentinck zijn eigen dood in scene heeft gezet aan einde van het eerste seizoen van Heer & Meester,  denkt hij eindelijk zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de dame aan zijn graf niet te zijn wie hij hoopt en is hij ook dit seizoen genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Het wordt hem echt niet makkelijk gemaakt. Er is iemand die alles op alles zet om ervoor te zorgen dat Valentijn zijn ware identiteit niet kan achterhalen. Ondertussen raakt Valentijn verzeilt in de wereld van modellen, haute cuisine, springpaarden en talloze andere voor de gemiddelde mens onbereikbare kringen. Samen met de nieuwe mooie no nonsense Officier van Justitie Floor van Nijevelt Guljé (Sophie van Winden), weet Valentijn zaken op zijn altijd charmante en controversiële wijze op te lossen. 

Aflevering 1 – donderdag 28 januari om 20.30 uur op NPO 1
Valentijn krijgt een grote klap te verwerken wanneer de dame aan zijn eigen graf niet blijkt te zijn wie hij had gehoopt. Bij het OM ligt alles overhoop als één van medewerkers wordt geliquideerd in verband met een zaak betreffende vastgoedfraude. De dood van de Officier van Justitie en de vastgoedfraudezaak lijken in verband te staan met Valentijns zoektocht naar het verleden. Ondertussen probeert Leo er alles aan te doen om te voorkomen dat het hotel, waar Valentijn woont, wordt verkocht aan de hoogste bieder.


 

Heer & Meester – seizoen II
Vanaf 28 januari 2016
Om 20.30 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl